Waarom je zou moeten overwegen om een ​​NVR-camera te installeren

NVR staat voor netwerk video recorder. Deze technologie is tegenwoordig populair geworden, omdat het gebruik van internet populair is geworden. De fleet management-bedrijven hebben toegang tot live opnames van de camera zolang het voertuig internettoegang heeft. Een goed voorbeeld omvat de real-time vloot camera systemen van EyeRide. Ze zijn betrouwbaar en vertrouwd door veel mensen over de hele wereld.

Voor degenen die niet weten, kunnen NVR-camera’s ofwel een internetverbinding gebruiken of draadloos verbinding maken bij het gebruik van IP-camera’s. Een persoon met het IP-adres en inloggegevens kan op afstand toegang krijgen via internet. Als u een dergelijke camera gebruikt tijdens een reis, zijn er tal van voordelen om van te genieten. Dit zijn de meest populaire voordelen.

Cloud connectiviteit

De NVR-camera kan worden verbonden met cloudopslag. Dit elimineert de uitdaging van beperkte opslag en het verwijderen van sommige beelden om meer ruimte te creëren. Kortom, je trip zal van het begin tot het einde worden opgenomen. We weten allemaal dat cloudopslag enorm is en zelden vol kan raken, afhankelijk van hoeveel opslagruimte beschikbaar is in uw abonnement.

Vloot bedrijven moeten vanaf het begin volledige registraties van de reis hebben voor verantwoordings doeleinden. Daarom is dit de beste optie die ze hebben om de uitdaging van voldoende opslagruimte te elimineren.

Toegang op afstand

Omdat de camera is verbonden met internet, heeft men op afstand toegang tot de beelden van de reis. Dit feit heeft verschillende voordelen voor zowel de bestuurder als de werkgever in het geval van wagenparkbeheerders. Ze kunnen de opname live vanuit de basis openen. De video wordt gebruikt in de besturing van het stuurprogramma gedrag.

In het geval van een ongeval dat het voertuig volledig vernietigt, kunnen mensen nog steeds leren wat er is gebeurd. Ze zullen de opname online krijgen en de oorzaak van het ongeluk bekijken. Dit is ook het geval wanneer er een aanval op de bestuurder plaatsvindt waarbij de aanvallers proberen het bewijsmateriaal te verwijderen.

Herinneringen bewaren

Mensen registreren hun reis ook voor de lol en om herinneringen te bewaren. Als je voor de eerste keer naar een nieuwe bestemming reist, is de NVR-camera de perfecte hulp bij het vastleggen van elk interessant moment van de reis. Het beste is dat je helemaal geen zorgen hoeft te maken over de opslag, omdat de cloud verbinding het probleem oplost. Dit type camera is een van de meest betrouwbare voor opnames.

Je kunt eenvoudig een FHD-camera krijgen, die zal opnemen zonder het beeldmateriaal te comprimeren en de kwaliteit van de video in gevaar brengt. De meeste mensen geven de voorkeur aan dit type camera boven een ander. Het enige dat nodig is, is toegang tot internet.

Draadloze connectie

Geavanceerde modellen maken gebruik van draadloze connectiviteit en er hoeven geen draden over het hele voertuig te worden gebruikt. In feite heeft de installatie geen expert op het gebied van bekabeling nodig als je voor draadloze camera’s gaat.

Of het nu voor persoonlijke of commerciële wagenparken is, de NVR-camera is de beste oplossing. Naast het vastleggen van de reis, hebben ze andere voordelen, zoals we hierboven hebben besproken. Profiteer van de camera, want het is een game changer voor je bedrijf of reis.