Tips om je auto beter te onderhouden

Gebruik tandpasta om je koplampen schoon te maken – als je koplampen er een beetje saai of troebel uitzien, maak je ze nat met tandpasta en een zachte doek en je zult verrast zijn hoe geweldig ze eruitzien.  Maak een vuilnisbak – houd uw voertuig netjes en opgeruimd door een kleine bak op de achterbank te hebben. Je kunt er een maken uit een plastic graancontainer en gewoon een plastic zak erin doen. Controleer of uw spiegels correct zijn geplaatst – veiligheidsexperts raden aan dat geen enkel deel van uw auto in uw spiegel mag verschijnen, zodat u blinde vlekken kunt negeren. – Al je spiegels moeten je gezichtsveld enigszins overlappen – Bekijk dit overzichtelijke diagram dat we hebben gevonden van Auto en Driver: Onze top 10 tips en trucs voor autoverzorging –
Gebruik een douchebus om de maaltijden van uw kinderen op hun schoot te houden en niet op uw stoelen of etages. Download een parkeerapp op je telefoon zodat je nooit vergeet waar je je auto hebt achtergelaten, of maak een foto op je smartphone wanneer je de auto parkeert.


Een schoenenorganizer uit de dollarwinkel is een geweldige manier om al je reisbenodigdheden te organiseren; hang het op de achterkant van de voorstoelen en je hebt alles binnen handbereik. Laat een auto afkoelen zonder airconditioning door een raam naar beneden te rollen en vervolgens vijf tot zes keer de deur aan de andere kant te openen en te sluiten. Uw auto koelt af zonder dat airconditioning nodig is door alle warme lucht uit het raam te sturen. Bewaar een microvezeldoek op uw middenconsole zodat u altijd klaar bent voor morsen of als u in het verkeer stof van het dashboard afvuurt en merkt dat al het stof is opgehoopt! Wanneer je vervolgens de binnenkant van je auto schoonmaakt, plaats dan een paar druppels van je favoriete essentiële olie op de doek die je gebruikt om je autostoeltjes weg te vegen, zodat het heerlijke aroma blijft hangen in de auto. Elke keer dat u uw auto met brandstof tanken, controleert u de bandenspanning om er zeker van te zijn dat ze allemaal op het juiste niveau zitten, zodat u het beste brandstofverbruik krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *