Meest populaire Supercars gereden door miljardairs

Neem een ​​minuutje en denk aan de duurste auto die je kunt. Denk nu aan de snelste auto die je kent. Is het dezelfde auto, of twee verschillende? Het is misschien moeilijk voorstelbaar, want het lijkt erop dat elk supersport bedrijf hun spel blijft verbeteren en elkaar proberen te overtreffen om hun plek te veroveren als een van de beste auto’s ter wereld. Houd in gedachten dat beperkte productieauto’s zoals de Aston Martin One-77, Lamborghini Centenario en Koenigsegg Agera RS van deze lijst zijn gehouden vanwege de minimale hoeveelheid op de markt. Hoewel deze lijst niet compleet is, is er misschien een kans dat je een van de auto’s op deze lijst hebt geraden!

1 Porsche 911 GT3 RS

In een oogopslag:

Paardenkracht: 500

Motor: 4.0-liter flat-6

0-60: 3,2 seconden

Topsnelheid: 321 km / uur

Basisprijs: $ 175.000

Dit prachtige stuk Duitse kunst en engineering maakte deze lijst niet omdat het de snelste is en ook niet de duurste, maar het is misschien wel een van de meest herkenbare en duurzame merken in de automotive-supercar industrie. De GT3 RS beschikt over een zescilindermotor van 4,0 liter. Met 500 paarden galopperende in de motor, kun je verwachten te krijgen van 0-60 in ongeveer 3,2 seconden! Hoewel de prijs ervan hoog lijkt, kan dit voor een miljardair in het rijk vallen

“Praktisch.”

2 Bugatti Chiron

In een oogopslag:

Paardenkracht: 1.500

Motor: 8,0-liter V16 quad turbo

0-60: 2,3 seconden

Topsnelheid: 420 km / uur (beperkt om veiligheidsredenen)

Basisprijs: $ 2.700.000

Laten we verder gaan met het speelgoed dat zegt: “Ik heb veel geld, en iedereen moet het weten!” De Chiron uit 2017 is waarschijnlijk zo exotisch dat het zijn eigen eiland heeft en rondloopt in een losgeknoopt dun wit t-shirt dat pronkt met zijn gebeiteld abs en six-pack voor de weinigen die het geluk hebben om het te zien. Zelfs zijn voorganger, de Veyron, kijkt dit beest met minachting aan, wetend dat de Chiron daar is die dingen doet die hij nooit zou kunnen.

3 McLaren P1

In een oogopslag:

Paardenkracht: 903

Motor: 3.8-liter elektrische / twin-turbo V8 hybride

0-60: 2,7 seconden

Topsnelheid: 349 km / uur

Basisprijs: $ 1.150.000

Niets zegt: “Ik hou ervan snel te rijden en tegelijkertijd het milieu te sparen” als een hybride supercar, en dit monster met achterwielaandrijving doet het het beste! De twee concurrenten van de P1 zijn ook niet slecht, maar Porsche 918 Spyder en de Ferarri LaFerarri hebben een beetje een inhaalslag te maken. Vooral gezien de redundantie van de Ferarri en niet te vergeten de hoge prijs!

4 Hennessey Venom GT

In een oogopslag:

Paardenkracht: 1.244

Motor: 7,0-liter V8 twin-turbo

0-60: 2,7 seconden

Topsnelheid: 434 km / u (geverifieerd)

Basisprijs: $ 1.200.000

Als je toevallig op de markt bent voor een auto in het lage bereik van een miljoen dollar en geen fan bent van de hybriden, kijk dan eens naar deze puppy. Met een topsnelheid, hoger dan de Chiron, en een prijsniveau vergelijkbaar met de P1, kan dit je auto zijn. Deze auto heeft zelfs een Guinness World Record-titel! Deze auto heeft veel schors en bijt.

5 Lamborghini Aventador S

In een oogopslag:

Paardenkracht: 730

Motor: 6.5-liter V12

0-60: 2,8 seconden

Topsnelheid: 349 km / uur

Basisprijs: $ 425.000

Geen supercar lijst is compleet zonder een Lamborghini. Het Italiaanse Lamborghini-merk bestaat al geruime tijd, en in die tijd hebben ze enkele van de meest luxueuze auto’s op de markt geproduceerd. De Aventador S wordt geleverd met vierwielaandrijving en zelfs achter sturing. Deze auto ziet er niet alleen gemeen uit, maar klinkt ook gemeen! Lambo’s hebben een eigen geluid en deze zal zeker een aantal hoofden doen draaien.