Hoe je het interieur van je auto moet schoon maken

Als het gaat om de verzorging van het voertuig, zijn zowel de binnen- als de buitenkant detaillering belangrijk.

In dit bericht leer je de belangrijkste tips voor het schoonmaken van het interieur van je auto.

Het interieur schoonmaken is totaal anders dan de buitenkant, het is moeilijker en vereist meer tijd en inspanning. Als je zelf voor de binnenreiniging gaat zorgen, denk er dan aan dat je veel tijd nodig hebt en zorg ervoor dat je jezelf uit-rust met een auto-stofzuiger met borstel- en spleet bevestigingen, microfiber of papieren handdoeken, wattenstaafjes, plastic en vinylreiniger, doek- en lederreiniger en meer.

Poets het stof en vacuüm.

Ben je klaar voor een groot werk? Het is belangrijk om stof op te zuigen terwijl je het afveegt, zodat het zich niet meteen ergens anders in de auto nestelt. Je moet het tapijt, de stoelen, het dashboard en de plank van het pakket stofzuigen. Overweeg de knoppen van je auto schoon te maken.

Schone stoffen zittingen en AC ventilatieopeningen.

Gebruik een doekreiniger om stoffen zittingen en een schuim borstel of kwast te reinigen tussen de luchtroosters.

Doe dierenhaar van de hand.

Heb je dieren? Rijden met je huisdier moet een leuke ervaring zijn. Hoewel je regelmatig interieur details moet overwegen. Als je dieren hebt, kun je dierenhaar van de hand doen met een spuitfles met water en een wisser.

Schone vloermatten.

Wat te doen met vuile vloermatten? Spray ze in met een vlekkenverwijderaar en leg ze in de wasmachine. Je zal genieten van het schone en frisse uiterlijk van je vloermatten wanneer je zich in je voertuig bevindt.

Schone zitkussens.

Niet afwijzen om je zitkussens schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt, is een borstel met fijne haren om vuil en kruimels uit de naden van je zitkussens te halen.

Shampoo de stoelen.

Hoe shampooo je de zetels van je voertuig? Een verdunde allesreiniger, een spons of een boenborstel en washandjes zullen je doel dienen.