De populairste autos in Fast & Furious 7

In een film waarin de autos en ritten een cruciale rol spelen als de acteurs die hen rijden, verdienen de voertuigen in The Fast and the Furious 7 enige erkenning. Furious 7 had een budget van $ 250 miljoen, waarvan een groot deel uitbesteed werd aan een indrukwekkende reeks voertuigen. Dit is de complete lijst met auto’s in Fast & Furious 7.

De volledige lijst met Fast & Furious 7-auto’s

1970 Dodge Charger R / T

Dom (Vin Diesel) zal blijven genieten van zijn klassieke zwarte oplader vanaf de eerste, vierde en vijfde aflevering. Het voertuig heeft naar verluidt 4 x 4 banden voor ten minste een aantal van de scènes, die interessant zijn voor een muscle car.

1970 Plymouth Barracuda

Deze zwarte muscle car is dezelfde die aan het einde van Furious 6 verschijnt en zal terugkeren in de zevende aflevering..

1967 Chevrolet Camaro Z28

Deze grijze muscle car zal naar verwachting dezelfde 4 × 4 banden hebben als de 70 Charger. Het voertuig was zwaar aangepast voor offroad-capaciteiten.

2011 Dodge Challenger SRT-8

Deze groene en zwarte rit wordt gespot in verschillende achtervolgings scènes. Het nieuwere lichaam weerspiegelt de klassieke vormgeving van de muscle-car.

2011 Bugatti Veyron

De Franse sportwagen wordt ook in de film gespot.

Aston Martin DB9

Een gloednieuwe Aston Martin DB9 gaat voor rond een basisprijs van $ 184.000, wat duidelijk geen druppel in de emmer is. De auto wordt bestuurd door de hoofd antagonist, Deckard Shaw gespeeld door Jason Statham.

2014 Maserati Ghibli

De Maserati Ghibli is in vergelijking verrassend laag geprijsd, en komt uit op ongeveer een basisprijs van $ 67.000.

2011+ Subaru Impreza WRX STi

De Subaru Impreza is een populair voertuig voor race-enthousiasten, vooral vanwege de lage basisprijs. Het karakter van Paul Walker behoudt zijn affiniteit met in Japan gemaakte voertuigen.

Lykan HyperSport

De Lykan HyperSport werd tijdens de Super Bowl op grote schaal onthuld als een toevoeging aan de Fast and the Furious-franchise. In de spot springt Vin Diesel’s Dom de auto van de ene wolkenkrabber naar de andere! Met $ 3,4 miljoen is de Lykan HyperSport de op twee na duurste auto ooit gemaakt.